Ielogojies kā Viesis (Iziet)
Vēstules ()
Pēdējie posti
Lietotāji
Meklēt
Noteikumi
Lietotāju sarunas
Atlikušie simboli: 200

  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Pārējais » Sasvēcinies » yoo (yo)
yoo
zaphyrDatums: Sestdiena, 11.02.12, 13:16:53 | Ziņojums # 1
Ieraksti: 1
Reģistrācija: 11.02.12
Reputācija:
Statuss:
Sveiciens visiem SKYR Lietotāji!

Ar šo sasveicināšanos centīšos izcelties ar oriģinalitāti, un ceru, ka jums nebūs slinkums to visu penteri lasīt, bet nu viss būs sadalīts smuki pa sadaļām. Nu ko, sāksim?

Real life

Mans vārds ir Mairis , bet uzvārds, lai paliek pie manis. Esmu 17 gadus jauns džeks no Rīgas, kuram ir augsti mērķi dzīvē, bet tos nebūs tik viegli sasniegt, kā arī es vēl neesmu tā īsti sācis virzīties tiem tuvāk, jo es samērā slinka personība. Es pat īsti nezinu, kāpēc, lai jums tas būtu jāzin... Šobrīd izglītību iegūstu iestādē ar nosaukumu Āgenskalna Valsts ģimnāzija, un mācos 11. klasē ekonomistu novirzienā. Pats dzīvoju Mežciemā, kas atrodas otrā Rīgas galā, tāpēc jau piekto gadu nākas agri celties un kratīties uz to skolu (toties var jauki pagulēt, un cerēt, ka nepalaidīšu garām savu pieturu). Esmu gājis šaha skolā, kā arī pabeidzis WEB maketēšanas pamatkursu (html un css), kuri bija laika un naudas izšķiešana. Negrasos stāstīt par savām mīļākajām krāsām vai ēdienu, jo tas nevienu nerausta.

Man nav tādu izteiktu hobiju, kaut arī ļoti piesaista biljards, un bieži vien sanāk ar draugiem uzspēlēt. Es īsti nezinu, ko šeit vēl pierakstīt, jo hobiji domāti organizētiem un neslinkiem cilvēkiem, kāds es noteikti neesmu, kaut arī gribētu būt. Darba dienās pēc skolas eju uz kafejnīcām, bāriem ar draugiem un spēlējam kārtis vai kaut ko citu, piemēram, kā alias vai šahu, jo tiešām nav ko darīt ikdienā. Sporta jomā, būdams mazs, esmu trenējies brīvajā cīņā, no kuras es neko neatceros, un uzreiz pēc tā pārgāju uz beisbolu, kas mani piesaistīja nedaudz vairāk un notrenējos tur veselus 3 gadus komandā „Riga Diamonds”, kura šobrīd ir 1. Vietā Baltijas līgā. Kad es vēl trenējos beisbolā, Latvijā bija tikai aptuveni 3-5 komandas, bet nu tagad jau ir daudz vairāk. Prieks, ka tāds sportaveids sāk attīstīties mūsu valstī. Nesen gāju uz zāli, bet nu ap to laiku paliku galīgi slinks un pametu arī to. Tagad labākajā gadījumā sēžu pie datora ekrāna un spēlēju pokeru, kas man šķiet garlaicīgs internetā, bet nu kaut kas man tajā tomēr piesaista.

Music

Mana mūzikas gaume ļoti bieži mainās, kas pierāda tikai to, ka vari klausīties gandrīz visu izņemot metālu un tā daudzos paveidus. Agrāk klausījos vienveidīgo house un electro stilus, bet nu pārgāja ar laiku interese pret kaut ko tik banālu. Tad uzreiz sākās dubstep’a ēra. Pa vidam pazibēja kaut kādi repa gabali, kuri man ļoti patika. Tagad klausos New School repu, bet es nicinu wiz khalifa (vai kā lai arī rakstītos viņa vārds), LMFAO un vēl citus debīlas gabalus, ā, un kā var aizmirst arī Lil Wayne, kurš ir atpalicis cilvēks jeb 'necieņa pret biedru', jo viņš neprot sakarīgi runāt. Tagad klausos dažas Ice Cube, Mac Miller, Sonreal un dubstepa gabalus. Daudzi saka, ka cilvēki ir pēc izskata un rakstura pielīdzināmi mūzikas žanriem. Daļēji es tam piekrītu, bet daļēji tomēr nē, jo tomēr mūzika ir māksla savā ziņā (izņēmums ir metāls). Tie visi platbikši vienkārši grib atdarināt tos geto nēģerus, bet nu tajā es nevēlies tik ļoti dziļi iegrimt. Pāris gabali, kurus man patīk paklausīties.

Gaming

Beidzot pienāca tā daļa, kura jūs interesē visvairāk. Mans niks ir Mr. Fart, kurš man jau ir gadus Mūžu jo parasti tikai kodēju webus, bet nu laiki mainās un gribas kaut ko jaunu. Protams, ja es atkal atsāktu spēlēt CS masterlīgās utt, es spēlētu šo niku, bet nu tagad esmu zem segvārda BeeQ or Mr. Fart. CS spēlēju jau gadus 9 Gadu Jo Kodējo's tikai, bet nesen paņēmu 7 mēnešu pārtraukumu. Tīri tā neko sokas, skilu neesmu zaudējis. Sasniegumi CSā ir nelieli, bet ar komandu eventual esam bijuši gamers čempioni, kā arī daudzās ārzemju līgās ieguvuši godalgotās vietas. Kopumā ka gaming aizraujos ar MMORPG žanra spēlēm, piemēram, 4 gadus nospēlēju Lineage 2, Runescape vēl ilgāk un tagad es vnk mēģinu dažādas spēles. Esmu veidojis YouTube gameplay video, kuru skatījumi sasniedza līdz pat 4000. Tagad priekš SKYR mēģināšu sasniegt kaut ko līdzīgu. Tas arī aptuveni ir viss.
 
DoutEDatums: Trešdiena, 03.10.12, 23:40:51 | Ziņojums # 2
Ieraksti: 2
Reģistrācija: 15.10.11
Reputācija:
Statuss:
fake zaphyr
 
Forums » Pārējais » Sasvēcinies » yoo (yo)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: