Login Forma - by skyr
|
|
skyr | Datums: Ceturtdiena, 09.06.11, 14:59:19 | Ziņojums # 1 |

|
Ieraksti: |
371 |
Reģistrācija: |
08.01.11 |
Reputācija: |
|
Statuss: |
 | |
|
|
1. Ejam uz... Main » Customize design » Editing templates » Users » User login form.
2. Un visu aizvietojam ar šo kodu... Code <style> font: 8px Arial; .loginform { padding-top:5px; padding-left:30px; padding-right:30px; } </style> <div id="loginform">
<div style="padding-bottom: 3px; color: red; text-align: center">$ERROR$</div> <div style="width: 130px;"> <br><input class="login" name="user" size="20" style="width: 120px;" maxlength="15" type="text" value="uNet e-pasts" onclick="if (this.value=='Jūsu e-pasts'){this.value='';}"> <br><input class="pass" name="password" size="20" style="width: 120px;" maxlength="15" type="password" value="texttt" onclick="if (this.value=='text'){this.value='';}"> <br><a class="forRegLink" href="$REGISTER_LINK$">Reģistrācija</a> | <a class="forRegLink" href="$REMINDER_LINK$"> Aizm. paroli.</a> <br><div align="center"><input name="sfSbm" src="http://skyr.ucoz.lv/images/ieiet.png" type="image" class="button" rel="nofollow">
</div> </div>
3. Saglabājam.:)
Ideāli piemērots šim dizainam : Skyr.ucoz.lv Kods no skyr
Moj steam account.
|
|
| |
|
|
Snapiņš | Datums: Ceturtdiena, 09.06.11, 15:30:15 | Ziņojums # 4 |

|
102 |
07.03.11 |
|
 | |
|
| Piemēram te nav iegaumēt, un jāvada katru reizi no jauna.
|
|
| |
|
RewCrew | Datums: Pirmdiena, 20.06.11, 18:38:21 | Ziņojums # 6 |

|
14 |
24.05.11 |
|
 | |
|
| Skyr, kā izdarīt tā lai kur rakstīts ''uNet e-pasts'' var ievadīt garāku epastu? Jo piemeram man ir garš un es nevaru iejiet! Ka lai to izmaina? Paldies jau iepriekš!
|
|
| |
|
|
Flaw | Datums: Svētdiena, 21.08.11, 11:06:53 | Ziņojums # 9 |

|
6 |
12.08.11 |
|
 | |
|
| taja logim forma ir viena nepilnība mans epasts neielien taja loga un lidz ar to nevaru ieiet saita
|
|
| |
|